Αθηνά Καμπάκογλου : ” Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος ο οποίος μεταλλάχθηκε σε μια αγάπη που διαρκεί 32 χρόνια ” !!!

Στο περιοδικό Λοιπόν και στο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε η Αθηνά Καμπάκογλου και είπε

Ο έρωτας με τον ηθοποιό Χάρη Εμμανουήλ ήταν κεραυνοβόλος; Τι ήταν αυτό που ερωτευτήκατε σε αυτόν;

Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος ο οποίος μεταλλάχθηκε σε μια αγάπη που διαρκεί 32 χρόνια. Είναι όμορφος ο Ζαχάρης μου, τον βλέπω και μου αρέσει πολύ, έχει πολλές χάρες το αγόρι μου. Το έχω ξαναπεί ότι το ισχυρότερο ερωτικό φίλτρο είναι ο θαυμασμός, τον αγαπώ για το ταλέντο του, το μυαλό του και κυρίως για τη στάση ζωής του.

Ποιο είναι το μυστικό με το οποίο κρατάτε ζωντανή τη φλόγα της αγάπης σας;

Η αφοσίωση, σκέφτομαι καμιά φορά ότι παραπάνω από τα μισά μου χρόνια είμαι μαζί με τον Χάρη, εξελίχθηκα μαζί του. Και θεωρώ ότι η πλέον επαναστατική πράξη σήμερα είναι να κρατήσεις το σπίτι σου, πολύ εύκολα διαλύονται όλα σήμερα.

Χρειαστήκατε ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου για κάποιο προσωπικό σας πρόβλημα;

Όχι δεν την αναζήτησα και δεν χρειάστηκε, αλλά από πολύ μικρή αναζητούσα απαντήσεις στα υπαρξιακά μου ερωτήματα. Η αυτοβελτίωση ήταν πάντα μες στις προτεραιότητες μου. Πάντα αναζητούσα και έβρισκα ανθρώπους και λύσεις που θα με πήγαιναν παρακάτω. Βέβαια είναι καλό οι άνθρωποι να ζητούν βοήθεια από τους ειδικούς όταν την χρειάζονται και να λύνουν τα θέματα τους, να θεραπεύουν τις πληγές τους πριν κακοφορμίσουν και να μην δημιουργούν προβλήματα στους υπόλοιπους.

Πιστεύετε στον Θεό, σας έχει βοηθήσει η πίστη στη ζωή σας;

Η πίστη μου είναι η καταφυγή μου, όσο εμβαθύνω στην Ορθοδοξία, τόσο ισχυροποιείται μέσα μου η πεποίθηση ότι είναι ο δρόμος της αλήθειας. Εκεί υπάρχουν όλες οι απαντήσεις.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ