Θοδωρής Τσελίδης : ” Eίμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά ” !!!

Ιστορία έγραψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Θοδωρής Τσελίδης. Ο σπουδαίος τζουντόκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επικρατώντας του Ισπανού Τριστάνι Μοσακλισβίλι με 1-0 στον τελικό του ρεπεσάζ των 90 κιλών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τζούντο στην πρώτη του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε μετάλλιο, καθώς το 2021 είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμών που δεν του επέτρεψαν να πάρει την πρόκριση. Ο ίδιος επέστρεψε την Παρασκευή στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος του, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν.

Στη μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram, ο Θοδωρής Τσελίδης ζήτησε μάλιστα συγγνώμη που δεν μιλάει ελληνικά, ενώ υποσχέθηκε πως σύντομα θα μάθει.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά. Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι” έγραψε στο μήνυμά του ο Θοδωρής Τσελίδης.

Πηγή antenna.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ