Eλένη Καστάνη για Βλαδίμηρο Κυριακίδη : ” Συμφωνώ μαζί του , μου έχει γίνει πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική , αλλά…” !!!

Στο Summer’s cool και στη Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε η Ελένη Καστάνη και αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σχετικά με τους ηθοποιούς που ασχολούνται με τη πολιτική . Πιο συγκεκριμένα είπε «Συμφωνώ με τον φίλο μου, τον Βλαδίμηρο. Και σ’ εμένα έχει γίνει πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι ηθοποιός και πολιτικός», δήλωσε η Ελένη Καστάνη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ