Κόνι Μεταξά : ” Aντικειμενικά έχω πολύ καλή φωνή , εντάξει , δεν είμαι και η Άννα Βίσση ” !!!

Στη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube φιλοξενήθηκε η Κόνι Μεταξά Μέσα σ’ όλα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει από τότε που άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η Κόνι Μεταξά για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί
«Για πολλά χρόνια ενώ μου άρεσε πάρα πολύ να τραγουδάω, δεν το προσέγγιζα επειδή υπήρχε τόσο πολύ hate απέναντί μου για κάποιο λόγο. Και του Πλούταρχου τα παιδιά δεν έχουν φάει τόσο hate. Με έχουν ταράξει στα “είσαι άφωνη”, “είσαι παράφωνη”. Μέχρι που κάποια στιγμή λέω μήπως έχουν δίκιο και πρέπει να σταματήσω; Εγώ πήγα σπούδασα στην Αμερική μουσική, φωνητική, υποκριτική και ήμουν η καλύτερη, που εκεί δεν με ξέρει άνθρωπος. Θεωρώ ότι αν και εμφανισιακά είμαι πιο ποπ στημένη, μου ταιριάζει κάτι πιο λαϊκό γιατί έχω καλύτερη επικοινωνία με τον κόσμο έτσι πάνω στην πίστα. Η ποπ σκηνή δεν σε αφήνει να το κάνεις αυτό. Οπότε προσπαθώ να τα συνδυάσω. Έχω φουλ το σύνδρομο του καλού παιδιού. Αντικειμενικά έχω πολύ καλή φωνή, εντάξει, δεν είμαι η Άννα Βίσση, αλλά έχω ολόσωστη φωνή και έχω σπουδάσει. Δεν ξέρω γιατί το έπαθα αυτό. Η περιοδεία στην Αμερική βοήθησε γιατί οι άνθρωποι δεν είναι τόσο επικριτικοί και με βοήθησαν να πιστέψω ξανά πολύ στον εαυτό μου», δήλωσε η Κόνι Μεταξά.

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ