Βάνα Μπάρμπα : ” Οι άνθρωποι που είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας δεν είμαστε για οικογένεια ” !!!

Στο ΟΚ και στο Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Βάνα Μπάρμπα και είπε

Με άριστα το 10, πώς βαθμολογείς τον εαυτό σου ως μητέρα;

Δεν μου αρέσει να βάζω βαθμούς, πιστεύω ότι ήμουν πολύ μέτρια. Δεν ήμουν σωστή μητέρα γιατί δεν γνώριζα. Οι άνθρωποι που είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας δεν είμαστε για οικογένεια.

Αυστηρή σε βρίσκω.

Αληθινή είμαι. Όταν πολλοί άνθρωποι σε έχουν είδωλο, δεν μπορείς να έχεις μια βατή οικογένεια. Τα παιδιά δεν μας φταίνε σε τίποτα. Εμείς κάνουμε τα λάθη.

Σου παραπονέθηκε ποτέ για αυτό η Φαίδρα;

Ποτέ. Το παιδί είναι γενναιόδωρο και σωστό. Εγώ έχω τις ενοχές. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις γονείς νάρκισσους. Η μητρότητα όμως είναι η απόλυτη θυσία. Καλός γονιός δεν γίνεσαι επειδή κάνεις μεγάλα πάρτι στο παιδί και το τρέχεις στη Μύκονο. Αυτά χρειάζονται τα παιδιά;

Εννοείς ότι δεν έδωσες αρκετή αγάπη στο παιδί σου;

Υπερβολική αγάπη έδωσα στο παιδί μου. Απλά την έδωσα μέσα σε μια χλιδή, ενώ το μόνο που θέλει το παιδί είναι η ασφάλεια. Εγώ δεν της παρείχα ασφάλεια, η ζωή των διασήμων δεν είναι ασφαλής. Τη μία είμαστε πάνω, την άλλη κάτω. Ρωτάς αυτά τα παιδιά αν αντέχουν να είναι με εμάς από τη μέρα που γεννιούνται; Να έχουν αυτό το μέτρο σύγκρισης όλη τους τη ζωή.

Και τι να κάνουν όλες οι διάσημες, να μη γίνονται μάνες;

Να κρατάνε την οικογένειά τους. Δεν διαλύεις τη σχέση σου, ακόμα και αν είναι μέτρια, ακόμα και αν πονάς. Ό,τι και να γίνει, δεν φεύγεις, δεν μένεις μόνη, δεν μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη. Τα παιδιά δεν φταίνε να μεγαλώνουν σε διαλυμένες οικογένειες επειδή εμείς παίρνουμε το καπελάκι μας και φεύγουμε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ