Η Ευγενία Ξυγκόρου για τις σκηνές ξύλου στο ” Προξενιό της Ιουλίας ” : ” Αν δεν είχα τον Μελέτη Ηλία θα είχα φρικάρει ” !!!

Στο Καλύτερα Αργά βρέθηκε η Ευγενία Ξυγκόρου και αναφέρθηκε στις σκηνές ξύλου στο Προξενιό της Ιουλίας . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Οι σκηνές ξύλου στα σίριαλ είναι κάπως εύκολες. Την πρώτη μέρα γυρίσματος που άρχισε το ξύλο, γυρνώντας στο σπίτι ήμουν εξαντλημένη. Αλλά από την ένταση, τη δύναμη που μου δημιουργούσε όλο αυτό εγκεφαλικά. Η συνθήκη στο γύρισμα ήταν πάρα πολύ καλή και από το συνεργείο και από τον σκηνοθέτη και από τον Μελέτη Ηλία που τον λατρεύω.

Σκεφτόμουν ότι αν δεν ήταν ο Μελέτης πώς θα ήταν οι σκηνές; Θα είχα φρικάρει. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον. Μπορεί όλοι γύρω μας να μην έχουν τις χειρότερες προθέσεις, αλλά εσύ δεν το νιώθεις ότι εδώ μπορώ να ακουμπήσω, είναι καλά εδώ; Με τον Μελέτη ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό, το ένιωθα εγώ, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να έκανε αυτός”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ