
Οριστική αυλαία έριξε χθες ο Σασμός και ο Δημήτρης Λάλος έγραψε τα εξής στο instagram
“Είναι δύσκολο να διαλέψω ποιες στιγμές θυμάμαι από αυτό το ταξίδι που λέγεται Σασμός, αλλά σίγουρα αυτό που μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό είναι τα πρώτα γυρίσματα. Στις αρχές, όταν ξεκινήσαμε.
Η αθωότητα που είχαμε μπαίνοντας σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Πώς γνωρίζαμε τους χαρακτήρες, την ιστορία και πώς σιγά σιγά ανακαλύπταμε τι είναι αυτό που κάνει τη σειρά ιδιαίτερη.
Αυτό που θα μου λείψει είναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, η καθημερινή επαφή με τους σκηνοθέτες, τα παιδιά από την παραγωγή, τους συναδέλφους μου και σίγουρα, ο χαρακτήρας μου, ο Μαθιός. Έχω τόσα πολλά συναισθήματα, αλλά νομίζω το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό που έζησα και ζω” λέει ο Δημήτρης Λάλος σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram.





