Τσιμτσιλή για Λυκουρέζο: «Σε αυτή την ηλικία δεν είναι ο πρώτος στόχος να βρεις έναν άνθρωπο να εκτονώσεις τη σεξουαλική σου δραστηριότητα»

Σε θεατρική πρεμιέρα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εμφανίστηκε με νέα σύντροφο και αυτό σχολιάστηκε στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ένας άνθρωπος στα 90 έχει διαφορετικές ανάγκες».

Δημήτρης Παπανώτας: «Για αυτό παίρνεις τη σύντροφο; Έχεις νοσοκόμα αν θες».

Όλγα Λαφαζάνη: «Μια γυναίκα του χρειάζεται στα 90;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μια παρέα τη χρειάζεσαι».

Όλγα Λαφαζάνη: «Μια γυναίκα μπορεί να αποδώσει στα 90;»

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Σεξουαλικά αν μπορεί να αποδώσει; Με τη σωστή καθοδήγηση και βοήθεια, και ο άνδρας το ίδιο».

Δημήτρης Παπανώτας: «Αυτά δεν έχουν ημερομηνία λήξης»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η πιο πικάντικη ερώτηση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Φαντάζομαι ότι σε αυτή την ηλικία δεν είναι ο πρώτος στόχος σου να βρεις έναν άνθρωπο να εκτονώσεις τη σεξουαλική σου δραστηριότητα αλλά να έχεις μια ωραία παρέα, να πεις μια κουβέντα, να πας μια βόλτα».

Τίνα: «Η σύντροφος είναι πολύ νέα, φαντάζομαι δεν έχει ανάγκη μόνο από παρέα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ