Απασφάλισε ο Νίκος Συρίγος για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα: “H νοοτροπία αυτή έχει χτίσει την κακοποίηση στην Ελλάδα”

Στο Live News μίλησε χθες ο Απόστολος Λύτρας σχετικά με την κακοποίηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη. Όταν ένας άνδρας μπαίνει στη διαδικασία να δώσει μία γροθιά, όχι 30 όπως ακούσαμε, στη γυναίκα του, στη σύντροφό του, η θέση του είναι στη φυλακή και αυτό δεν πρέπει να το διαπραγματευόμαστε” είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε:Video Player is loading.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Advertisement

“Βλέποντας όλο αυτό το σίριαλ που έχει ξεσηκωθεί από τον νομικό κόσμο όλες αυτές τις ημέρες, και κυρίως και από τους συνεργάτες του κυρίου Λύτρα, αντιλαμβάνομαι ότι η νοοτροπία αυτή έχει χτίσει την κακοποίηση στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Το “είναι καλό παιδί, μην μιλήσεις, θα τον καταστρέψεις”, “έχετε μαζί παιδιά””.

Στη συνέχεια, προσέθεσε πως “Όλο αυτό λέγεται σε έναν άνθρωπο όπως η Σοφία Πολυζωγοπούλου, που ασχολείται με αυτό και είναι η δουλειά της. Το bullying και η δολοφονία χαρακτήρα που δέχεται η Σοφία από τη στιγμή που υπήρξε η επίθεση από το σύζυγό της, μέχρι σήμερα είναι τραγική. Το Μαράκι από τον Πέραμα που τρώει ξύλο πρωί, μεσημέρι, βράδυ και δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ούτε την κατάρτιση πώς θα το βοηθήσουμε αυτό το κορίτσι; Αυτό το κορίτσι πώς θα σωθεί; Αφού η Σοφία δέχεται αυτόν τον πόλεμο, αφού ακούει τον πρώην πεθερό της να λέει ότι τον έδωσε αφορμή, αφού ο δημοσιογραφικός κόσμος μιλάει για την κακιά ώρα, αντιλαμβάνομαι ποιος θα σώσει το Μαράκι από το Πέραμα”.

Καταληκτικά, ο Νίκος Συρίγος δήλωσε ότι “Εδώ και πολύ καιρό, θεωρώ ότι έχει ξεκινήσει μια μάχη με τα τέρατα. Συμπάθειες έχουμε όλοι, όμως όποιος έχει δημόσιο λόγο οφείλει να πάρει θέση και να προσέχει τι λέει. Αυτή τη στιγμή δεν μετράνε ούτε καριέρες, ούτε ελαφρυντικά”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ