Kατερίνα Καινούργιου : ” Δεν θα επιβεβαιώσω ούτε θα διαψεύσω αν είμαι ερωτευμένη ” !!!

Χθες και με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για το διήμερο με το Γιώργο Λιάγκα η Κατερίνα Καινούργιου είπε

«Κανένας δημόσια από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση. Τι να πουν ρε παιδιά, κάνει μπαμ ότι ισχύει. Δεν λένε τίποτα και καλά κάνουν», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε λέγοντας:
«Δεν μπορώ πια με αυτά, καλά κάνουν, γιατί να κρύβονται; Δηλαδή εγώ αν βρω σύντροφο πρέπει να πάω να κρυφτώ;». Η Έλενα Πολυκάρπου έσπευσε να απαντήσει: «Πρόσεχε τι λες!».

«Εγώ ξύπνησα το πρωί και είδα τίτλο ότι είναι ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου», πρόσθεσε ο Ανδρέας Καραγιάννης με την παρουσιάστρια να του απαντάει:

«Κι εγώ δεν θα επιβεβαιώσω και δεν θα διαψεύσω τίποτα. Η διαδικασία του να κρύβεσαι και να βγαίνεις και να λες ισχύει…».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ