Mαρία Μπακοδήμου για Λιάγκα – Αντωνά : ” Ο Γιώργος έχει αφήσει να προβάλλεται τόσο πολύ αυτή η σχέση ” !!!

Οι φωτογραφίες Λιάγκα – Αντωνά που δημοσιοποίησε αποκλειστικά το TLIFE σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιουνίου.

Η Μαρία Μπακοδήμου βλέποντας το σχετικό υλικό και ακούγοντας τη Νάνσυ Παραδεισανού να μεταφέρει το ρεπορτάζ μας, σχολίασε: «Ο Γιώργος έχει αφήσει να προβάλλεται τόσο πολύ αυτή η σχέση. Είναι μία σχέση που δεν τον νοιάζει να την επικοινωνήσει γιατί μπορεί να θέλει αυτή τη σχέση. Μπορεί να είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος. Στην τελική ο Γιώργος δεν μας έχει απασχολήσει με σχέσεις του μετά το διαζύγιο. Είναι 100 χρόνια μετά το διαζύγιο».«Είναι όπως όταν χωρίζεις και έχεις παιδιά, γνωρίζεις ανθρώπους. Δε θέλεις τα παιδιά σου να βλέπεις κάθε τρεις και λίγο να βλέπουν έναν άνθρωπο που δεν έχει τσεκαριστεί και βγαίνει από τη ζωή σου» πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ