Κατερίνα Ζαρίφη : ” Το βασικό είναι να ενδιαφέρεις και όχι να πιέζεις να βρίσκεσαι στην τηλεόραση ” !!!

Στο Breakfast@star μίλησε χθες η Κατερίνα Ζαρίφη και είπε  «Έχουν γίνει συζητήσεις για τη νέα σεζόν και το καλό είναι ότι ακόμα χτυπάνε τα τηλέφωνά μας. Έχω δεχτεί διάφορα και ενδιαφέροντα μπορώ να πω, ακόμα όμως δεν έχουμε καταλήξει. Δηλαδή, είναι αυτό που λέμε “ζώνη”. Η μόνη ζώνη που θα πάρω είναι… ισχιαλγίας στο τέλος, μετά από αυτή τη σεζόν».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πραγματικά, ήταν τρέλα η σεζόν, αλλά εντάξει, την περάσαμε και είμαστε μαχητές».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει μια βραδινή εκπομπή, είπε: «Αν ήταν μια βραδινή εκπομπή στη λογική της “Ζαρίφη το πανηγύρι”, θα την έκανα με τρέλα. Γενικά, είμαστε ΟΥΚάδες της τηλεόρασης. Έχουμε δουλέψει όλες τις ζώνες και το παν με τη ζώνη είναι να μη σε στενεύει. Να πετύχεις το κατάλληλο νούμερο και να ανοίγεις και καμιά τρύπα. Πάντα υπάρχουν και οι συμβιβασμοί, δεν το συζητώ».

Τέλος, σημείωσε: «Το καλό είναι ότι ακόμα ενδιαφέρουμε τον χώρο, γιατί το βασικό είναι να ενδιαφέρεις και όχι να πιέζεις στο να βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο. Οικονομικά φυσικά και θέλουμε να βρισκόμαστε, γιατί είμαστε άνθρωποι που πρέπει να εργαστούμε για να επιβιώσουμε, αλλά με το ζόρι να είμαστε στο γυαλί νομίζω ότι δεν γίνεται».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ