Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα και το I love SouKou ” !!!

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 αλλά και τις εξελίξεις στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου για το κανάλι, συζήτησαν στο “Καλύτερα δε Γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο να αποκαλύπτει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά πως “Έχουμε μία αρκετά μεγάλη είδηση αλλά ψιλοδυσάρεστη, γιατί αφορά την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία δεν βρήκε τελικά άκρη με τον ΑΝΤ1 και το “I Love Sou Kou” ολοκληρώνεται στην πρώτη του σεζόν. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο ΑΝΤ1 έθεσε έναν όρο στην Μπέττυ Μαγγίρα ότι αν θέλει να συνεχίσει την επόμενη σεζόν, πρέπει απαραίτητα να είναι infotainment η εκπομπή. Σας θυμίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από το Open. Να μην αναγκαστεί να βάλει δυσάρεστη επικαιρότητα στην εκπομπή της. Νομίζω ότι είναι και ένα πισωγύρισμα για τον ΑΝΤ1, γιατί, εγώ έχω την αίσθηση, ότι έδωσε χώρο σε αυτό το ψυχαγωγικό, που ήθελε να βρει μια τηλεοπτική στέγη η Μπέττυ Μαγγίρα, πριν ένα χρόνο, και τώρα ουσιαστικά της το παίρνει πίσω. Δε φταίει σε τίποτα η Μπέττυ Μαγγίρα. Αυτό που συμφώνησε έκανε” σχολίασε και συνέχισε λέγοντας:

“Το περιεχόμενο αυτό δεν έφερε τον ΑΝΤ1 στην πρωτιά και νομίζω ότι αυτό πληρώνει η Μπέττυ Μαγγίρα. Ο ΑΝΤ1 ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη ζώνη. Της ζητήθηκε να αλλάξει την υφή της εκπομπής της. Οι δυνατότητές της είναι ότι μπορεί να το διαχειριστεί απλά δε θέλει και είναι τιμητικό για την ίδια. Νομίζω ότι δεν ενεργοποιείται το +1 του συμβολαίου της και είναι ελεύθερη να αναζητήσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα” σημείωσε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναλάβουν μια infotainment εκπομπή στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, το Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Θανάσης Πάτρας.

Συγκεκριμένα σημείωσε ότι “Ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έχει γίνει η πρόταση. Από παντού φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται αυτή η κρούση. Νομίζω ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και οι δύο για αυτό το βήμα. Είναι μια διαφορετική ζώνη εκπομπής, το 9-12. Δηλαδή δε θα υπάρχει ούτε το πρωινό ενημερωτικό στον ΑΝΤ1. Είναι μια εκπομπή υβρίδιο που καλύπτει και τις δύο ζώνες και θεματικά και από θέμα slot. Για να βγάλει έναν μέσο όρο τηλεθέασης. Είναι αυτό που συζητούσαμε εδώ και πολύ καιρό, ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να κάνει κάτι δικό του και δανείζομαι μία φράση του από πρόσφατη συνέντευξή του που είχε πει ότι θέλει να βγει στην ανοιχτή αρένα της τηλεθέασης, να κάνει κάτι παρεμβατικό και ίσως κάτι που κάνει καλό στον κόσμο. Το infotainment έχει αυτή τη βεντάλια που μπορείς να ασχοληθείς και με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και να γελάσεις αλλά και να διαχειριστείς την πιο σοβαρή είδηση. Αλλά να δούμε αυτό πώς θα καταγραφεί μην καταλήξουμε μετά από ένα χρόνο να συζητάμε όπως ακριβώς με την Μπέττυ Μαγγίρα. Πολλές φορές δίνονται ευκαιρίες, που με την πρώτη ευκαιρία σου τραβάνε το χαλί”.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ