Κώστας Χατζής : ” Oι τραγουδιστές είμαστε κομπλεξικά άτομα , δεν είμαστε οι καλλιτέχνες που θα έπρεπε ” !!!

Στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου μίλησε ο Κώστας Χατζής και είπε

Πώς αισθάνεστε που θα είστε στην ίδια σκηνή με την κόρη σας, Δανιέλα;

Πάρα πολύ ωραία. Εγώ μέσα από τα τραγούδια μου αναφέρομαι στα ανθρώπινα δικαιώματα, καταγγέλλω την πολιτεία με σεβασμό. Η κόρη μου μέσα από τις μπαλάντες λέει και εκείνη μια ιστορία. Έχει διαλέξει μπαλάντες όχι ερωτικές, αλλά ρομαντικές από διάφορες επιρροές και τσιγγάνικες και γαλλικές. Παίρνει και κάποια πράγματα από μένα.

Τι την συμβουλέψατε όταν σας είπε πως θέλει να γίνει τραγουδίστρια;

Αυτό είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ η κόρη μου να μπει σε αυτόν τον χώρο, γιατί δεν τον συμπαθώ. Θεωρώ ότι διαιωνίζουμε τη διαφθορά. Δεν είμαστε οι καλλιτέχνες που θα έπρεπε. Δεν υπηρετούμε δηλαδή την τέχνη σωστά. Δεν έχουμε την κατάλληλη παιδεία για να μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτό που κάνουμε. Οι τραγουδιστές είμαστε κομπλεξικά άτομα και ξεχάσαμε ότι χθες σκυλοπεινάγαμε. Εγώ μπήκα σε αυτόν τον χώρο για να προπαγανδίσω με την καλή έννοια και να αναφερθώ σε αυτά που σας είπα προηγουμένως, στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ