Στην εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς την Δευτέρα 30/6 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δυσανασχέτησε που δεν καλέστηκε στη συναυλία που έγινε για τη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο.
«Με στεναχώρησε πολύ που δεν με κάλεσαν στη συναυλία για τον Βασίλη Καρρά. Στεναχωρήθηκα που δεν με τίμησαν και με υποτίμησαν. Δεν θα δεχόταν ο Βασίλης να τραγουδήσουν όλοι αυτοί οι νέοι τραγουδιστές. Ο Βασίλης ήταν αρσενικός, δεν ήταν φλούφλης. Τον Βασίλη τον λάτρευα, ήταν πραγματικά φίλος μου. Στα 40 χρόνια για τον Βασίλη Καρρά, πάλι δεν με είχαν καλέσει», ανέφερε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.
«Είχα πει για τη Μαρινέλλα πριν χρόνια πως δεν θέλω να τη βλέπω να τραγουδάει στα μπουζούκια, γιατί είναι τεράστια τραγουδίστρια. Στεναχωριόμουν κι έλεγα γιατί το κάνει αυτό; Έχει ανάγκη από λεφτά; Δεν νομίζω. Μετά τα 80-85 δεν είναι να τραγουδάς και να λένε ο καημένος. Είναι τέτοιο διαολοεπάγγελμα που δεν σε αφήνουν να παραδεχθείς ότι γέρασες», πρόσθεσε ο Ζαφείρης Μελάς.
Πηγή ant1news.gr