Βασίλης Μπισμπίκης : Η αποκάλυψη για τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη Δέσποινα Βανδή – ” Τις πούλησαν 50 ευρώ ” !!!

Στο Εν λευκώ 87,7 μίλησε πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης και αναφέρθηκε στις πρώτες του κοινές φωτογραφίες με τη Δέσποινα Βανδή . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Ρε χ@@@ μας που έχω γίνει σταρ. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το περιμένεις κατ’ αρχάς. Δεν είναι ωραίο. Πολλές φορές ήταν εκνευριστικό που μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Η Δέσποινα ήταν σε αυτό το κομμάτι χρόνια και μπορούσε να το αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα. Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι τόσο ψύχραιμος. Ακόμα και τώρα δεν είμαι τόσο δηλαδή. Θεωρώ ότι υπάρχει χυδαιότητα ρε φίλε. Πώς να στο πω;

Δεν κ@λωσα. Δεν έγινα πιο εξωστρεφής. Έκανα ό,τι έκανα και πιο πριν, απλά τώρα ο “Μεγάλος Αδερφός” είναι στα χέρια των πολιτών. Είναι τα κινητά. Ό,τι φωτογραφία βγήκε, δεν βγήκε από παπαράτσι, βγήκε από έναν άνθρωπο που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια παραδίπλα και πήγε και την πούλησε 50 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε;»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ