Μάρτζυ Λαζάρου : ” Έχω χάσει 20 κιλά. Είχα ξεκινήσει διατροφή λίγο πριν το Πάσχα . ”

Στο Ζω καλά με το Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη η Μάρτζυ Λαζάρου και αναφέρθηκε στην απώλεια των κιλών της. Πιο συγκεκριμένα είπε

“Έχω χάσει 20 κιλά. Είχα ξεκινήσει τη διατροφή λίγο πριν το Πάσχα. Τα έχασα από τότε μέχρι το καλοκαίρι και τώρα τα έχω συντηρήσει. Οπότε εκπαιδεύτηκα και τώρα τα Χριστούγεννα ήμουν ελεγχόμενη, ήξερα τ με περιμένει και δεν έπεσα με τα μούτρα. Επειδή είχα μπει και σε ένα πολύ σωστό τρόπο διατροφής, δεν είναι ίδια η όρεξη πια η όρεξη όπως ήταν. Άλλη Μάρτζυ…”

Επίσης, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σημείωσε ότι “Πέρυσι θυμάμαι ότι δεν είχα κανέναν περιορισμό, είχα φάει πάρα πολύ. Όχι αλκοόλ αλλά είχα φάει πολύ. Και στο γλυκό δεν είμαι πολύ, αλλά όταν τρως πολλά πράγματα και δεν προσέχεις, μπαίνουν τα κιλά. Δε θέλει πολύ κόπο. Είμαι σταθερή στα κιλά μου. Ζυγίστηκα και δε θα έλεγα ψέματα. Στους γύρω μου άρεσε αυτή η αλλαγή, με ενθάρρυναν. Σ εαυτήν την προσπάθειά μου με παρακινούσαν και οι ίδιοι”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ