Kωνσταντίνος Αργυρός : ” Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και δεν ήθελα να πω κάτι , δεν άντεχα από τον πόνο ” !!!

Στο After Dark βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του . Πιο συγκεκριμένα είπε

«έχω πάρει λίγο τα κιλά μου τώρα και θα σου πω γιατί. Γιατί πέρασα από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου, είχα κάτι πάρα σοβαρό που το έχει περάσει αρκετός κόσμος. Έχω δυο κήλες στη μέση και τι γίνεται τώρα. Γυμναζόμουν και γυμνάζομαι ακόμα, προσπαθώ να κρατάω μια σειρά επειδή χρειάζεται να δυναμώσω κοιλιακούς και ραχιαίους, λόγω του tour που έκανα σε όλο τον πλανήτη δεν προλάβαινα να γυμναστώ και να κάνω κάποια πράγματα. Εκεί λοιπόν, στο tour, έπαθα κρίση. Δυο μέρες πριν τη συναυλία μού βγήκε η κήλη πιο έξω, ακούμπησε επάνω στο νεύρο και στον μυελό και έπαθα drop foot».

«Έπεσε το πέλμα στο πόδι μου και έσερνα το πόδι μου. Μου έβαλαν έκχυση κορτιζόνης στη σπονδυλική στήλη. Το περνάει αρκετός κόσμος αυτό με τη μέση, το ξέρει, γιατί η μέση είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Όλο αυτό έγινε στην Αμερική. Ξεκίνησε από εκεί και μέχρι και τον Μάρτιο, δηλαδή από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο, δεν ένιωθα το πόδι μου. Ατρόφησε το πόδι, είχα προβλήματα στη μέση, γενικότερα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και πραγματικά δεν ήθελα να πω κάτι».

«Ευτυχώς, δόξα τω Θεώ, το ξεπεράσαμε με τους φυσικοθεραπευτές και με όλους τους γιατρούς που είχα για να μπορέσω να ανταπεξέλθω ξανά και να είμαι όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη όπου δούλευα. Με αυτό που τράβηξα στη Θεσσαλονίκη, το ξέρουν όλοι οι συνεργάτες και δεν μ’ αρέσει κιόλας να το λέω, απλά νιώθω άσχημα προς τον κόσμο που δεν έδωσα το 100% που μπορούσα».

«Βασικά το έδωσα το 100% απλά δεν άντεχα από τον πόνο και από τα χάπια που έπαιρνα. Τώρα ξεκίνησα πάλι φυσικοθεραπείες, γυμναστικές και τα λοιπά αλλά χρειάζεται μια συνέπεια αυτό το πράγμα από τη στιγμή που επιλέγω να μην κάνω επέμβαση. Τέλος καλό, όλα καλά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ