Καλομοίρα : ” Όλοι μου λένε : Tι έκανες ? Είσαι κούκλα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό Hello και στη Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε συνέντευξη η Καλομοίρα και αναφέρθηκε στις αλλαγές της στην εξωτερική της εμφάνιση . Πιο συγκεκριμένα είπε

Στην εξωτερική σου εμφάνιση τι προσέχεις περισσότερο; Έχεις ξανασυστηθεί με όλη αυτήν την ανανέωση που έκανες.

Έχει πλάκα γιατί όλοι μου λένε «Τι έκανες; Είσαι κούκλα», αλλά εγώ πιστεύω ότι αν δεν το θέλεις πραγματικά, αν δεν έχεις στοχοπροσήλωση και αν όλο αυτό δεν προκύπτει από μέσα σου, δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Μετά τις εγκυμοσύνες μου είχα πάρει αρκετά κιλά, αλλά δεν με ένοιαζε, ήμουν καλά με όλο αυτό, τη ζούσα εκείνη την περίοδο. Κατόπιν αποφάσισα να ασχοληθώ πολύ με τον εαυτό μου κυρίως για λόγους υγείας, αλλά και επειδή ήθελα να είμαι θετικό πρότυπο για τα παιδιά μου. Θα σου πω μόνο ότι δεν έτρωγα καθόλου φρούτα. Όταν έφτιαχνα τη φρουτοσαλάτα στα παιδιά, εγώ πήγαινα στη γωνία να μην με βλέπουν και έτρωγα μπισκότα. Δεν μπορείς να λες στα παιδιά σου «φάτε φρούτα γιατί έχουν βιταμίνες και σας κάνουν καλό» κι εσύ να τρως με γυρισμένη πλάτη μπισκότα. Έτσι, άρχισα να τρώω ένα φρούτο και ένα μπισκότο -όχι ένα κουτί.

Παράλληλα με αυτήν τη μεγάλη αλλαγή ζωής, ξεκίνησα καθημερινή γυμναστική και να συνδυάζω σωστά τις τροφές. Ειδικά όταν ο ένας γιος μου αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, αποφάσισα να μαγειρεύω πολύ θρεπτικά φαγητά και να ακολουθούμε οικογενειακώς μία ισορροπημένη διατροφή. Πλέον τρώω ό,τι θέλω, αλλά σε σωστές δόσεις και με συγκεκριμένους συνδυασμούς. Δεν καταναλώνω τηγανητά κάθε μέρα, τα έχω περιορίσει στο 10%. Ήμουν 91 κιλά και τώρα είναι 53. Καταλαβαίνω όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ