Iωάννα Τούνη : ” Ο άντρας μου θα ήθελα να έχει οπωσδήποτε μισθό 1.500 ευρώ ”

Για τους άντρες, την απιστία αλλά και τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει ο άντρας των ονείρων της μίλησε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη, καθισμένη σε ένα κρεβάτι, στην εκπομπή «Όλα καλά».

«Μπορώ να χωρίσω και την επόμενη μέρα να είμαι με άλλον» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννη Τούνη, πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Όσο για το τι την ξενερώνει σε έναν άντρα είναι «να κοιτάει άλλες».

Στην ερώτηση τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει ο άντρας των ονείρων μου απάντησε:

«Τι επάγγελμα θα ήθελα να κάνει ο άντρας των ονείρων μου; Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να έχει σίγουρα μισθό 1.500 ευρώ. Τι επαγγέλματα υπάρχουν με αυτό το μισθό σήμερα;»

Πηγή newsbeast.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ