H Σοφία Παυλίδου αποκαλύπτει για τη νέα της σχέση : ” Bρήκα τον άνθρωπό μου 10 χρόνια μετά το διαζύγιό μου ”

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Σοφία Παυλίδου και είπε τα εξής

Νομίζω ότι αυτό ισχύει. Όταν μια γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της, έχει να κάνει με τη ψυχολογία της. Και εγώ, όποτε τα είχα κόψει ένα αγορέ κοντό, ήθελα να ξεφορτωθώ πληροφορία, πριν κάποια χρόνια. Πρέπει να έχει μια εικοσαετία τώρα. Και τα είχα από τόσο μακριά που ήτανε, τα έκανα αγορέ. Ναι, ξεφορτώνεσαι πληροφορία. Οπότε ναι, σίγουρα η ψυχολογία μιλάει. Επίσης ήθελα να σου συμπληρώσω ότι η σωστή διατροφή βοηθάει πάρα πολύ στο να έχεις ένα υγιές μαλλί» είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Για την προσωπική της ζωή, η Σοφία Παυλίδου εξομολογήθηκε: «Δύσκολο δεν είναι τίποτα άμα θέλεις να σου συμβεί. Γιατί τώρα εγώ βρήκα τον άνθρωπο αυτό μετά από 10 χρόνια. Θα ‘λεγε κανείς «πω πω, πολύ δύσκολο της ήτανε». Αλλά εγώ τώρα ήμουν έτοιμη και τώρα ήτανε η ανάγκη μου να βρεθώ σε μία σχέση. Όχι πιστεύω ότι αν το ήθελα νωρίτερα δεν θα μπορούσα να το καταφέρω, απλά εμένα η ανάγκη μου, μου γεννήθηκε τώρα. Να δεσμευτώ».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ