
Στο Faystime και στο Χρήστο Λυσσέα μίλησε χθες η Έλλη Κοκκίνου και είπε τα εξής
«Μου είχε γίνει πρόταση για τη Eurovision αλλά ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να πάω. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Νομίζω ότι το target group είναι το πιο νεανικό κοινό. Δεν ξέρω αν θα πλησίαζα εγώ το τόσο νεανικό κοινό που έχουν», αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου.
Για τη σχέση της με τον χρόνο, η Έλλη Κοκκίνου είπε: «Μεγαλύτερη έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν. Αν και οι ατέλειες αυξάνονται λόγω ηλικίας – αν και αισθάνομαι 25 χρονών – η ηλικία είναι μια ηλικία και φέρνει ατέλειες».
Ακόμη, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο γιατί στο στήθος έχω κάνει, το έχω μικρύνει. Νομίζω όταν έρθει η ώρα θα κάνω ένα μίνι lift. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω, θέλω αλλά δεν το τολμάω ακόμα».







