
Στην Επίδειξη Μόδας του Βασίλη Ζούλια βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη και είπε «Αν δεν μου αρέσει κάτι που φορώ, δεν μπορώ να αισθανθώ ωραία. Δεν μπορώ να αποδώσω στη δουλειά, ειδικά αν είμαι η παρουσιάστρια», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.
Στη συνέχεια, η γνωστή επιχειρηματίας χαλιών μίλησε για την ανανεωμένη της εικόνα και την απώλεια κιλών. «Τώρα μπορώ λίγο να ντύνομαι, που έχω χάσει τα κιλά, γιατί πριν μου ήταν πολύ δύσκολο», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.
Για τον τρόπο με τον οποίο έχασε βάρος, η Δέσποινα Μοιραράκη παραδέχτηκε: «Με ιατρική παρακολούθηση έκανα την ένεση Mounjaro και τη συνεχίζω μέχρι σήμερα, γιατί δεν μπορείς να τη σταματήσεις. Είναι κάτι που πρέπει να ολοκληρώσεις τον κύκλο σου και θέλει συστηματική παρακολούθηση από γιατρό. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει συγχρόνως να κάνεις σωστή διατροφή, πολλή πρωτεΐνη και κάνω πάρα πολλή γυμναστική, ενδυνάμωση όμως, με αντιστάσεις, βαράκια».







