” Αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή ” !!!

Όπως βλέπουμε ο κόσμος των καλλιτεχνών είναι εκείνος που επηρεάζεται πιο πολύ από όλους στη περίοδο της καραντίνας . Ο Βασίλης Μπισμπίκης λοιπόν ο οποίος παίζει στις Άγριες Μέλισσες στη θέση του Βόσκαρη συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό GALA και στη Κλεοπάτρα Πατλάκη και εξομολογήθηκε πως αν δεν έπαιζε τώρα στη σειρά θα είχε σοβαρό πρόβλημα οικονομικό . Δείτε τι λέει και παρακάτω :

«Είναι χυδαία η συμπεριφορά της Πολιτείας απέναντι στους καλλιτέχνες από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα. Είναι σαν να μην υπάρχουμε και είναι δύσκολο πια να ακουστεί και η κραυγή με όλο αυτό που συμβαίνει με τα ΜΜΕ και τα social media, όπου ο καθένας βγαίνει και λέει τη γνώμη του και ξαφνικά οι φωνές διαιρούνται, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει σύμπνοια από πολλές ομάδες μαζί για να ακουστούν και δυνατά και καθαρά. Ειλικρινά, αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή» Τέλος αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος του φόβος είναι «να μην τρελαθώ. Να χάσω τα λογικά μου. Από μικρός το σκέφτομαι, γιατί πολλές φορές έφτανα τον εαυτό μου σε εξαντλητικές καταστάσεις και όταν έβλεπα το μυαλό μου να χάνεται, φοβόμουν. Δεν θα ήθελα να μου συμβεί ποτέ».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ