Όπως είδαμε χθες η Ζέτα Δούκα μέσα από την εκπομπή ” Πάμε Δανάη ” κατηγόρησε το Γιώργο Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία . Ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε λοιπόν μέσα από το protothema .gr στη καταγγελία της ηθοποιού και είπε τα εξής
“Διαβεβαιώνω ότι δεν την έβρισα και δεν την κλώτσησα. Φυσικά και θα κινηθώ δικαστικά.. έκανα μήνυση για ακραία συκοφαντική δυσφήμιση.
Αυτό αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της… Θεωρώ ψευδέστατο όλο αυτό και για αυτό κινήθηκα ήδη νομικά.
Επίσης, θεωρώ πως είναι απαράδεκτη η κίνηση της Ζέτας Δούκα να χρησιμοποιήσει την υπόθεση της κυρίας Μπεκατώρου, γιατί έτσι μειώνει την πράξη της… Φανταστείτε να θεωρηθεί η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου ως κάτι μοδάτο και ο καθένας να θυμάται ένα γεγονός πριν 15 χρόνια όπου κάποιος το στεναχώρησε, θύμωσε ή απαξίωσε και να βγαίνει να διηγείται και να περιγράφει μια ιστορία υπερβάλοντας και προσθέτοντας και ψευδή γεγονότα. Μετά από λίγο θα το πάρει πίσω, αλλά αυτό έχει μείνει.”





