
Στο Live News βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος έπεσε και εκείνος θύμα του επιχειρηματία που άρπαξε πάνω από 1 εκατομμύριο . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Ξεσκονίστε το κινητό του, θα βρείτε μέσα εγκλήματα. Καυχιόταν ο ίδιος στα κορίτσια, που δούλευαν στο κατάστημα μασάζ που είχε τότε, “δείτε πως ιδρώνει ο Παντελής Παντελίδης”. Την βραδιά που πέθανε! Θρήνησε όλη η Ελλάδα ένα νέο ταλέντο εξαιτίας αυτού του εγκληματία.
Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και δεν θα μείνει τίποτα κρυφό. Δεν φοβάμαι τίποτα, κανέναν εκβιασμό, ας με σκοτώσουν σήμερα το βράδυ. Νιώθω ικανοποιημένος και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Θρήνησε όλη η Ελλάδα τον χαμό ενός μεγάλου ταλέντου εξαιτίας αυτού του απατεώνα» αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας.
«Του έστησε τραπέζι και έχασε 250.000 ευρώ. Έτσι πήγε και πέθανε ο Παντελής Παντελίδης; Στο παλιό αεροδρόμιο είναι η λέσχη που έστηνε τα παράνομα αυτός ο άνθρωπος που συνελήφθη. Έστηνε λέσχες με παράνομα παιχνίδια τζόγου και ήταν το τραπέζι στημένο με δικούς του για να φάνε από τον Παντελή Παντελίδη ό,τι λεφτά είχε. Στημένο παιχνίδι τζόγου και έφυγε, ήπιε, αγχώθηκε, ίδρωσε και πέθανε» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.







