Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πύρρο Δήμα : ” Επειδή εσύ δεν έθεσες σωστά τη σκέψη σου στο λόγο σου , δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει ” !!!

Στον Πύρρο Δήμο και στο χαρακτηρισμό Πρωινάδικα που είπε αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και είπε “Παρόλο που δεν νιώθω ότι εννοούσε εμάς, γιατί εμείς είμαστε πάντα φειδωλοί και προσεκτικοί στον σχολιασμό. Θεωρώ ότι αυτός ο όρος “τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα”, και το έχω ξαναπεί, είναι μια επιλογή ενός ανθρώπου που θέλει να υποβαθμίσει και να μειώσει μια κατηγορία εκπομπών. Όταν δεν σου αρέσει ο σχολιασμός, επειδή εσύ πρώτος δεν έθεσες σωστά το επιχείρημά σου ή τη σκέψη σου στο λόγο σου, δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει. Αυτό που είχε πει ο Πύρρος Δήμας το επανέλαβε με άλλο τρόπο. Είπε ότι “η σύντροφός μου αρχικά δεν έγινε αποδεκτή από τα παιδιά μου”” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ